Eksamenskompendium – MET3590

Det nærmer seg eksamen i MET3590 – metode og økonometri. Hvert semester får jeg veldig mange spørsmål om gamle eksamensoppgaver, særlig knyttet til caseoppgavene.

Jeg har derfor laget et meget omfattende 498-siders eksamenskompendium som består av alle eksamensoppgavene knyttet til caset for de siste 17 eksamenene (altså fra høst 2011 til høst 2019). Dette dokumentet inneholder altså i overkant av 250 oppgaver med løsningsforslag i tillegg til caseløsninger for caset i hver eksamen. Hver oppgave har et løsningsforslag med henvisning til riktig formel og/eller hvor i modellene fra caseløsningen man finner svaret. Du vil med andre ord ikke bare få en oversikt over hvilke svar som er riktig, men forklaring på hvordan du kommer frem til riktig svar. Du får også noen tips og triks underveis som kan være hjelpsomme å ha i bakhodet til eksamen. Merk at dokumentet kun tar for seg eksamensoppgavene knyttet til caset (altså typisk de første 15 oppgavene på eksamen).

Du kan kjøpe dokukemtent på FileFora: MET3590 – Eksamenskompendium

LYKKE TIL PÅ EKSAMEN!

Vil du dufte av selvtillit og suksess på eksamen?

Finn din nye duft hosGents | Pressrum - Gents-press-logo.png

 

19 thoughts on “Eksamenskompendium – MET3590

 1. Hei,
  Kommer du til å legge ut løsning på caset tilhørende eksamen 2021 når den tid kommer? Det er flere av oss som kunne virkelig trengt det!
  Super blogg!
  Mvh

 2. Hei Hobbyøkonom,
  Tusen takk. Jeg kjøpte STATA løsning til caset. Det var veldig fint bare lurte på om du kunne si om month, day, sales og event er på forholds, intervall, ordinal eller nominalnivå. Takk på forhånd, hilsen, Fiorella

 3. Hei
  Har du muligheten til å legge ut løsning forslaget for case oppgaven vår 2023 på filefora?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.